DEZİN-BİZ

tasarim_danismanlik

Bizler, Tasarım dünyasını kucaklayan Mimarlık ve Yapı sektöründe 20 yıllık profesyonel meslek hayatının ardından, yine Türkiye’nin bu en güçlü sektörüne katkıda bulunmak için biraraya gelmiş, sektörün dinamiklerini çok iyi tanıyan, hedef kitlenin beklentilerini birebir yaşamış kurucusu mimar olan bir oluşumuz.

İstanbul merkezli ofisimizde mimarlar, tasarımcılar, yazılımcılar ve pazarlama danışmanlarından kurulu etkin ve deneyimli ekibimiz ve güçlü Çözüm Ortaklarımızla, tasarım, mimarlık, yapı üçgeninde yer alan firma, kurum, kuruluşlara aşağıdaki hizmetleri sunuyoruz:

> Danışmanlık
> Stratejik Planlama
> Stratejik Pazarlama
> Marka Bilinirliği
> İletişim
> Araştırma
> Organizasyon
> “Design Concierge”

Bizler tasarıma bayılıyoruz…
İnovasyon ve tasarımın nereye gittiğiyle yakından ilgileniyoruz…
Bu kadar iyi tanıdığımız bir sektördeki bütün aktörleri bir araya getirmeyi seviyoruz…
Yapılı çevreye katkıda bulunacak her şey ilgimizi çekiyor…
Araştırıyoruz, geziyoruz, sürekli yenileniyoruz…

Dezinti.com Dezinti Tasarım Danışmanlık olarak bizlerin en sevdiği ürünümüz. Dezinti.com bir tasarım ve tasarımcı kataloğu. Bu katalog Türkiye’de devam eden yüzbinlerce inşaatta, mimari projede, kişisel satınalım tercihinde yerini alacak birbirinden güncel, seçilmiş ve tasarım gücü içeren ürünlerle dolu.

Bu ürünler:
… tasarımcıları tarafından doğal çevrenin bir parçası, mekanı kuşatan bir sanat eseri, organik, kolajvari ve sürdürülebilir bir oluşum olarak tasarlanmış.
… yaratıcılık ve işlevsellik dolu.

… el yapımı özellikleriyle, zanaatkarlarının coşku ve adanmışlığını da yansıtıyor.

… tasarım stüdyolarından, süreç odaklı tasarım hikayeleri ile birlikte varoluyor; tasarımcılarının sorunsalından ürüne kadar giden yolu takip ettiriyor.